Hakkımızda

Antalya’nın ve Türkiye turizminin incisi Kemer ilçemizin Tekirova mahallesinde uzun yıllardır turizm’e hizmet etmekteyiz, gerek konaklama gerekse işletmecilik ile değerli misafirlerimizin tamamen memnuniyetini ve konforunu sağlayarak doğa güzellikleriyle ve çeşitli özellikleriyle ünlü olan Tekirova mahallemizde kendilerini evlerinde hissetmelerini sağlamayı temel alarak hizmet vermekteyiz.

Otel ve Apart bölümleri olarak hizmet veren tesisimiz ile her isteğe ve ihtiyaca hitap edebilecek şekilde dizayn ve tasarım’a sahip olup merkezi bir konumda bulunmaktadır. En büyük hedefimiz her misafirimizin mutlu bir şekilde tesisimizden ayrılmasıdır. Bu konuda yetkilimiz ve tesis sahibimiz ORHAN DOĞRU’nun tamemen titizlikle belirlediği yolların tümünde Millennium Hotel & Apart Ailesi olarak bizde sizlere hizmet vermekten mutluluk duymaktayız.

Tesislerimiz tamamen Tekirova merkezinde olup sahil’e, gezi ve ören yerlerine de çok yakın olmakla birlikte doğal güzellikleri kendi bünyesinde de siz değerli misafirlerimize sergilemektedir. Sizlerde sitemizi detaylı bir şekilde inceleyerek tüm bilgilere sahip olabilirsiniz. Sevgilerimizle.